Naruto RYO Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto RYO Sitesi

Japon gibi göründüğüme bakma.Türküm,çarparım!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Summon Alımı

3 posters
YazarMesaj
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 8:35 pm

Summon İsmi:
Summon Hayvanı: [Summonun özdeşleştiği hayvan]
Summon Görünüşü: [Dış görünüşünün tasviri]
Summon Boyutu: [Büyük, küçük, orta...]
Summon'un Özellikleri: [Saldısı, savunma gibi taktikler]
Summonun Nasıl Alındığına Dair Kurgu: [Summonu nasıl aldığınız hakkında genel bir kurgu. 3. kişi bakış açısından da yazılabilir.]
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 1:46 am

Kumo Sakuma demiş ki:
Summon Adı: Kitsuma

Summon'un Elementi: Fuuton

Summon Görünüşü:
Spoiler:

Summon Kişiliği: Bir tilki olmasından belli olduğu üzere, kurnaz ve sinsi bir kişiliğe sahiptir. Sakuma'yla birbirlerini çok güzel tamamlarlar, hep bir uyum içerisindedirler. O da Sakuma gibi huysuzdur, ama gerektiği zaman neşelenmesini bilir. İhtiyacı olduğunda her zaman Sakuma'nın yanında olur, ve sonsuza kadar yanında olmaya niyetlidir, ona çok bağlıdır.

Summonla Nasıl Tanıştığınızda Dair Kurgu:
“Gözyaşları düşünceleri buğular Sakuma! Kes şunu! Bir Kumo asla ağlamaz Sakuma! Sen bir Kumo’sun Sakuma!”

İçinden haykırıp duruyordu böyle. Dışından haykırsa boğazını parçalayacak kadar yüksek haykırıyordu bunu. Konohadan hızlı adımlarla uzaklaşırken böyle avutuyordu kendini. Biliyordu, ne kadar berbat bir durumda olduğunu biliyordu. 10 yaşındaydı, annesi, babası öleli, klanı katlolalı 1 saat geçmemişti daha. Kardeşini Konoha’dan bir arkadaşının evine bırakıp bilmediği bir yere doğru yol almaya başlayalı sadece 37 dakika olmuştu.

Giderek hızlandırıyordu adımlarını, ne kadar hızlı yürürse zaman o kadar hızlı geçecekmiş gibi. Her adımda bu bilinmeyen geleceğe yaklaşıyor, sis perdeleri kalkıyormuş gibi… Ama hayat bu kadar kolay değildir.

Gecenin karanlığı uykusunu pışpışlarken gözleri verdiği savaştan yenik düştü. Bir ağacın kenarına bayılırcasına yattı. Sırtına değer yerin verdiği rahatlık, ayaklarının ne denli acı çektiğini anlamasını sağladı. Yürüyüp durmuştu. Neredeyse bir saattir yürümüş hatta biraz koşmuştu. 10 yaşındaki bir çocuk ve bir katliam… Tek bir gece bu denli hüznü bir anda kaldıramıyordu. Bir çift ayak, bu ağır geceyi, hiç taşıyamıyordu…

Sakuma, öğleye doğru suratına değen bir ıslaklıkla uyandı. Korkuyla gözlerini açtı. Mavi gözleri ve kızıl tüyleriyle üzerinde bir tilki duruyordu ve suratını yalıyordu. Çantasına eline sokup bir kunai çekti, üzerindeki hayvanın boğazına dayadı. Hayvan sakince yutkundu. Birkaç adım geri çekildi. Sakuma yavaşça doğruldu. Gözlerini tilkinin gözlerinden ayırmamaya çalıştı ancak tilkinin sırtından çıkan bir çift kanat Sakuma’yı dehşete düşürmüştü. Sırtı ağaca dayalı olmasa geriye doğru yıkılacağına emindi.

Karşısındaki tilki yavaşça ve temkinli bir şekilde sırtından yere doğru sarkan çantasına uzandı. Uzun burnunu çantanın içine soktu. Kısaca çantayı karıştırdıktan sonra ağzında bir parşömen ile burnunu çantadan çıkardı. Parşömeni yere koyup Sakuma’ya doğru yuvarladı. Sakuma önce parşömene şüpheyle yaklaştı, sonra heyecanla açtı.

Bu bir mektuba benziyordu. Kitsuma adında birinin mühürüyle mühürlenmişti. Sakuma çok geçmeden Kitsuma’nın bu kızıl tilki olduğunu öğrenecekti.

Mektubu dikkatle okumaya başladı…

"Sevgili dost, hiç tanrının seni birinin ruhunun parçasından yarattığına inandın mı? Peki ya senin ruhunun bir parçasından başka birini yaratabileceğine inandın mı? İşte dost, ben senin parçanım ve sen eksik kalma diye seni aradım." cümleleriyle başlayan mektubu okudukça, mektubun kendini anlattığının farkına vardı. Muhteşem bir varlık, ona hitaben bir mektup yazmıştı. Mektuptaki bütün betimlemeler Sakuma'yı anlatıyordu. Sakuma mektubu okurken, tilki masum gözlerle onu izliyor, tepkisini ölçüyordu. Mektubun tarihinin 250 yıl önceye ait olduğunu farkeden Sakuma, şoka girmişti adeta. Bu kadar zaman onu aramıştı bu tilki.

"Sen.. Kitsume'sin.." dedi Sakuma usulca, gözlerini tilkiden alamıyordu. Tüyleri o kadar güzel parlıyordu, gözleri o kadar anlamlı bakıyordu ki. Sakuma tilkiye dokunmak için öne doğru eğilirken onu çok şaşırtan bir şey oldu, tilki konuştu. "Evet.". Sesi o kadar sıradışı ve muazzamdı ki. Büyüleyici bir tonu vardı. Sakuma'nın dili tutulmuştu. Tilki ağzını tekrar çantaya daldırdı. Bir parşomen daha çıkardı, Sakuma'ya doğru yuvarladı. Sakuma parşomeni açıp ortasındaki yuvarlağa boş boş bakmaya başladı. Kitsuma yumuşak bir sesle "Oraya kanınla adını yazmalısın. Böylece senin olacağım." dedi. Sakuma tilkinin varlığıyla bütünleşmişçesine, dediğini sordulamadan hemen parmağını ısırıp parşömene adını yazdı. Artık Kitsuma onundu, artık Sakuma köyden kaçmış yanlız bir kız değildi. Artık bir dostu vardı. Kitsuma'ya bakıp gülümsedi. "Artık beraberiz."

Summon'un özelliği: Kanatlara sahip turuncu bir tilkidir. Elementi Fuuton'dur ve uçabilir. Boyu, Sakuma'yı taşıyabilecek kadar büyüktür. Elementi Fuuton sayesinde hava akımı/uzantısı oluşturup bunu kontrol edebilir.

Onay.
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 1:48 am

Uchiha Sun demiş ki:
Summon İsmi:Hao-cun
Summon Hayvanı: [Summonun özdeşleştiği hayvan]Kartal
Summon Görünüşü: [Dış görünüşünün tasviri]Summon Alımı 3053
Summon Boyutu: [Büyük, küçük, orta...]Orta
Summon'un Özellikleri: [Saldısı, savunma gibi taktikler]Summonu yapan kişi ile birlikte yaptıkları bir jutsu vardır (bunu başvuru ile atacağım)Gagasına alıp onu karanlıkta summonu yapan kişi ile dövüştürme.Tırnakları ile havaya rakibi kaldırıp yüksekten atma onun yaptığı jutsuları kanatları ve uçarak savurma.
Summonun Nasıl Alındığına Dair Kurgu: [Summonu nasıl aldığınız hakkında genel bir kurgu. 3. kişi bakış açısından da yazılabilir.]

Daha küçük bir çocukken tanışmıştım onun ile. Hiçbir kartalda olmayan gür tüyler vardı onda ve dayanıklı pençeleri ie demir gibi gagası ona ayrı bir hava katıyordu. Sunagakure de genelde havada uçup halkı eğlendiren bir kartaldı aslında. Kimseye saldırmaz kendi halinde takılır ve uzaklardan aldığı besinler ile karnını doyurur, bazen de Sunagakure kapısında uyuklardı. Ona saldırmazdı hiçbir Shinobi çünkü uysal bir hayvandı. Alıştığı çevreye kolay kolay kızmazdı. İlk doğduğum zamanlar daha henüz hiçbir ailem ölmemişken annem ile meydanda geziyorduk. O da her gün akşam üstü yağtığı gibi meydanın üstünde meydanı inceliyordu gür gözleri ile. Birden hiç olmadığı kadar aşağı indi ve onun yavaşça inişini görenler ineceği yerin gölgesinden çekilip hayranlıkla ona baktılar. İndi ve bazı insanların onu okşamasını ve çocukların üstüne binmeye çalışmasını gördü. Ancak hiçbir müdahalede bulunmadı ve çocuklar üstüne binince havalanarak onları havada bir iki tur gezdirdikten sonra aşağı indi. Çocuklar sevinçle üstünde inince bana baktı ve ciddi bir tavır aldı o mutlu yüzünü. Bir anda gülücükler kayboldu insanların suratlarında. Bana bakınca bir ciyaklama yaptı. Gözlerimi büyültüp yutkundum. Belli ki beni sevmemişti. İnsanlar uzaklaştı. O, hiç görülmediği kadar sinirli görülüyordu. Gerçi hiç sinirlenmemişti ancak beni görünce sinirlenmişti. Yavaşça yerden havalanırken pençeleri ile beni alıp havaya attı ve ordanda sırtına geldim. Çok hızlı bir şekilde çölün uzak bir noktasında belirdik. Sanırım hızla uçarken havada kusmuştum. Yere inince bir daha kusunca onun konuşmaya başladığını anladım bana "Yaşın kaç?" diye sormuştu. Sağıma soluma bakındım ancak sadece ben vardım. "Yaşın kaç?" diye sorusunu yineleyince saçlarımda elimi şaşırmış bir ifade ile gezdirirken "12" dedim ve kafasını aşağı yukarı salladı. "Adın ne?" sorusu gelince sanki sorguya çekiliyormuşum gibi geldi. Acaba ne yapmıştım ki o kadar büyük Sunagakure de beni seçmişti. "Sun efendim." dedim ve o da "Benim de Hao-cun. Soylu ruh demektir ve ailemde soyludur. Genelde bir summon olarak kullanılırız ve yanlız insanlara geliriz." dedi ve benim yanlız olmadığımı farketti. Ancak bir kehanetten bahsetti "Ben yanlız olmayan insanların yanına gelirsem ben ve ailem o kişi yanlız olurmuş. Bunun ne demek olduğunu biliyor musun?" dedi ve ben tabiki biliyordum. Yakında ailem ölecek be onun ile yanlızlığımı giderecektim. Ağlayacak gibi oldum ancak o bunu farketti ve "Sen ve ben kader arkadaşı olacağız Sun. Bu alın yazımıza yazılmış. Ve benimle ancak sen konuşabilirsin unutma." dedi ve kafamı "Evet" dercesine sallayınca anladığımı anladı. Beni sırtına aldı ve "Seni ailene teslim edeyim yoksa orda bir daha uçamam." dedi ve beni annem ile ayrıldığımız yere götürdü. Annem bir tezgahın orda ağlıyor ve diğer insanlarda ona teselli veriyordu. Kalabalık vorayı sarmıştı ancak bizim geldiğimizi görünce açıldılar. Hayatta olduğumu görünce annem kendine geldi ve bana ağlayarak sarıldı. Ancak birkaç gün sonra ailem büyük bir katliamda öldü. Hem de gözümün önünde ölmüşlerdi. Hao-cun evimin yanına kondu ve bir kolyeye dönüştü. Yerde kolyede şunlar yazıyordu : "Kehanet gerçekleşir ve en iyi dostun ben olurum. Bizler Summon olur ve kullanan kişinin kolyesi oluruz. Gerekli zamanda çağrılmadan geliriz. Biz o zamanı bilerek geliriz. Siz çağırdığınızda gelmeyiz." yazıyordu bu mektupda. Yetimhane de herkez bana bunun nedenini sorduğunda "Aile Yadigarı" diyordum.

Alıntı :
Gagasına alıp onu karanlıkta summonu yapan kişi ile dövüştürme.

Bu özellik iptal.Summon onaylandı.C rank Kuchiyose no jutsu'yu öğrendikten sonra kullanabileceksin.
Tushime Saikyou
Jounin / 6 Kuyruklu
Jounin / 6 Kuyruklu
Tushime Saikyou

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 2:35 pm

Summon İsmi: Ctuhulfu
Summon Hayvanı:Kartal-leopar
Summon Görünüşü: Summon Alımı Grifon02
Summon Boyutu: 3 metre
Summon'un Özellikleri: sarı çakradan senbonlar fırlatabilir.Rakibe temasında elektrik yükleyebilir.Kamufle olabilir.Hızlıdır .1 metre çapında alev topları fırlatabilir.Kaygan bir yağ salgılar.
Summonun Nasıl Alındığına Dair Kurgu:
Spoiler:
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 2:45 pm

Yağ & Alev olarak onaylandı.

En son Zasetsu tarafından Perş. Tem. 22, 2010 9:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hyuuga Hayate
Jounin
Jounin
Hyuuga Hayate

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 3:27 pm

yeni başvuru yaptım.

En son Hyuuga Hayate tarafından Cuma Tem. 23, 2010 3:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimePerş. Tem. 22, 2010 9:09 pm

Onaylanmadı.
Tushime Saikyou
Jounin / 6 Kuyruklu
Jounin / 6 Kuyruklu
Tushime Saikyou

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 10:11 am

Zasetsu demiş ki:
Yağ & Alev olarak onaylandı.
peki kaç kontenjan
Zasetsu
Admin
Zasetsu

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 10:36 am

Hepsi sabit.C rank Kuchiyose no jutsu'yu öğrenerek kullanabiliyorsunuz summonu.1 denebilir yani ^^
Hyuuga Hayate
Jounin
Jounin
Hyuuga Hayate

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 3:54 pm

Summon İsmi: Simurg

Summon Hayvanı: [Summonun özdeşleştiği hayvan]Anka Kuşu
Summon Görünüşü: [Dış görünüşünün tasviri)Summon Alımı Phoenix

Boyutu: [Büyük, küçük, orta...] Orta

Summon'un Özellikleri: [Saldısı, savunma gibi taktikler] Elementi ateştir.Ağzın çakra yüklü ateş topları atabilir. Kanatlarını savurup ateşten shurikenler fırlatabilir.Uçma özelliğine sahiptir. Ateşe karşı dayanıklıdır. Ateşle kendini korumaya alabilir. Bu orta derece bir ninjutsudur. Bu yüzden B veya A rank Taijutsu hareketleriyle savunma aşılabilir.

Hayate Kazekage'den iki haftalığına izin almıştı. Bu süre içerisinde bir gezintiye çıkacaktı. Hayate geziye çıkmak için bir eksiğinin olup olmadığına baktı. Eksikliklerini tamamlayıp yola koyuldu. Geziyi yaya bir şekilde gerçekleştirecekti. Hayate çölde ilerlemeye koyuldu.Çölde bir fırtınaya yaklanması dışında önemli bir şey olmamıştı. Sonunda çölü aşmıştı. Konoha'ya ulaşmadan geceyi geçirmek için bir hotel buldu. O gün orada konaklayan Hayate sonra sabah erkenden yola koyuldu. Hayate iki gün de Konoha'ya varmayı başarmıştı. Konoha'da bir kaç gün kalan Hayate sonra Konoha'dan ayrılıp yolculuğuna devam etti. Aslında Hayate'nin gitmeyi planladığı bir yer yoktu. Yeni şeyler görme umudu ile bu seyahade çıkmıştı. Hayate yakında bir şeylerin olacağını umuyordu. Hayate bir deniz limanına gelmişti. İlerde dev bir dağ vardı. Bu dağın ardından Hızlıca ateş topuna benzeyen geçti. Hayate buna anlam veremedi ama bunun ne olduğunu merak etmişti. Hayate merağına yenik düşüp ateş topu gibi şeyin gittiği yere gitmek için küçük bir gemi kiraladı. Hızlıca oraya varmak istiyordu.Gemiyle Hızlı bir şekilde yol aldı oraya vardığın uzakta aynı şeyi gördü. Kocaman bir dağın tepesine kondu. Hayate: " Sanırım orası onun yuvası heralde bir kuş böyle bir kuşu hiç görmemiştim." Dedi. "Sarım oraya tırmam gerekeçek " Diye içinden geçirdi. Yorucu bir iş olacaktı ama Hayate başaracağına emindi. Hızla dağa tırmanmaya başladı. Yorulmuştu dağın uç noktasına yaklaştıkca soğuk artıyordu. Hayatrand en bir mağara gördü soğukdan korunmak için mağaranın içine girdi. Mağaranın girişine vardığında içerde bir şeyin olduğunu fark etti.
Ayrıca ateşte vardı Hayate bunun bir insan olabileceğini düşündü ama dikkatli olmalıydı. Dikkatlice içeri göz attı. İçeride maymuna benzeyen bir hayvan vardı. Acaba ateşi nasıl yakmıştı. Belki de maymundan önce burada bir insan vardı. Bu hayvan bir gorilden biraz daha iri yapılıydı. Hayate'yi fark etmişti. Bir anda Hayate'nin üzerine atıldı. Dağdan aşağı düşüyordı. Hayate hemen Hakkeshou Kaiten Yaptı. Gorilden kurtuldu ama yine de aşağı yuvarlandılar. Hayate karlı zemin sayesinde yara almamıştı. Gorilde de bişi yok gibiydi birden gene Hayate'nin üzerine atıldı. Hayate zar zor bu hamleden kurtuldu. Hemen Raiton no Yoroi'yle kendini korumaya aldı. Gorille savaşı başlamıştı geriye çekilip Goukakyuu no jutsu diye bağırdı. Gorillin kürkü yanmaya başladı. Goril ne yapacağını şaşırmıştı kendini dağın aşağısına attı. Hayate hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Dağa tekrar tırmandı yolu uzundu yolun yarısında dinlendi. Sonra yola devam etti artık dağın ucundaki şey gözüküyordu. Hayate bunun bir Kuş olduğunu düşünüyordu. Yaklaştıkca da buna daha da emin oluyordu. Yine de bir ejderha da olabilirdi. Hayate bunları düşünüp dağı çıktı ven uç noktaya yaklaşmıştım. Hava burada sıcaktı bunun nedeni o kuş veya ejderha olmalıydı. Hayate biraz ötede Başka birinin daha olduğunu gördü o kişi dağın ucuna çıkmıştı. Sanki kuşla bir şeyler konuşuyordu. Kuş sinirli gibiydi adam da baya endişeli görünüyordu. Kuş daha fazla dayanamadan adama saldırdı. Ağzından bir ateş topu atıp adamı yere attı. Adam büyük ihtimalle ölmüştü. O da yavaş yavaş yukarı çıktı. Kuş onu gördü
- Sende kimsin Yabancı? Diye sordu Hayate'ye
- Ben Sunagakure'nin Jouninlerinden biri olan Hayate'yim. Sen kimsin? Dedi.
- Ben de Simurg'um Seni yok etmemem için bilmeceme doğru yanıt vermelisin?
Hayate biraz düşündü ama başka seçeneği yoktu.
- Tamam sor bakalım.Dedi

-Tamam. Doğduğunda dört ayaklı,sonra İki ayaklı Yaşlanınca da Üç ayaklı olan şeye ne denir?
Hayate düşünmeye başladı. Kuş sinirleniyordu gene birden ateş topu fırlattı. Hayate hızlı davranıp kurtuldu. Simurg hâla saldırılarını sürdürüyordu. Hayate bir yandan kaçıyordu. Bir anda cevap aklına geldi.
-Buldum insan bebekken emekliyor yani dört ayaklı, gençken yürüyor ikı ayaklı, Yaşlıykende yürüyor ama bir de bastonu var yani üç ayaklı yanıt insan.

Simurg saldırmayı kesmişti.
-Doğru bilmeceğimi bildin ama şimdi benim üzerimde benle birlikte uçmanı istiyorum. Bunu yaparsan senin hayatını bağaşlayacağım.
Bunun ardından Hayate'yi üzerine alıp hızla uçmaya başladı. Hayate buna zorlukla dayanıyordu. Simurg birden ters döndü. Hayate buna dayanamayıp yere düşecekken simurg normalle döndü. Hayate hâla üzerinde kalmakta güçlük çekiyordu. Hayate yavaş yavaş pantolonunun yanmaya başladını hissetti. Pantolonunu söndürürken nerdeyse yere düşecekti. Hatta kusası gelmişti ama Hayate ölmek istemiyordu. Bu yüzden Simurg'u bırakmadı. En sonunda Simurg yere indi.
-Bunu da geçtin yetenekliymişsin ama daha karar vermedim son bir şey daha var. Benimle dövüşürken sırtıma oturabilirsen seni öldürmeyeceğim.
Hayate kendinden emindi. Hemen başlamak istiyordu. Hemen Simurg'a karşı gard'ını aldı.
- Hadi sende hazırsan artık başlayalım. Sıkılmaya başladım. Dedi Simurg bunun ardından saldırılarına başladı. Hayate'ye ateşten kunailer fırlatıyordu. Hayate bunların çoğundan kaçtı ama bir kaçına açık hedef oldu. Bu kunailer hem kesiyor,
hem yakıyordu. Hayate onu oyalamak için Kage Bunshin no jutsu yaptı. Kage Bunshinlerde Kunailer yüzünden fazla dayanamadı. Hayate bu sefer Raiton Kage Bunshin yaptı. Ardı ardına patlamalar olmaya başladı. Patlamalar etraftaki dumanları havaya kaldırdı. Göz gözü görmez olmuştu. Hayate hızlı davranıp Simurgun üzerine atladı. Hayate bu sınavı da geçmişti.
- Aferin yeteneklisin ve de zekisin seni öldürmeyeceğim hatta seni sağ kolum yapıyorum. Artık kuchiyose no jutsuyla beni çağıra bilirsin. Dedi ve gene hızla dağın arkasına doğru uçmaya başladı. Hayate'nin de artık bir summonu vardı.
Hyuuga Hayate
Jounin
Jounin
Hyuuga Hayate

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Summon Alımı Empty
MesajKonu: Geri: Summon Alımı   Summon Alımı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:52 pm

Ne zman onaylıcanız götlekler

Summon Alımı
1 sayfadaki 1 sayfası