Naruto RYO Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto RYO Sitesi

Japon gibi göründüğüme bakma.Türküm,çarparım!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)

YazarMesaj
Uchiha Sun
Jounin
Jounin
Uchiha Sun

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun) Empty
MesajKonu: Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)   Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun) Icon_minitimeC.tesi Tem. 24, 2010 10:25 pm

Sırtımda 2 tane katana, sırtımda su ile dolu bir bidon ile çalışma alanıma geldim. Normalde çalışmalarımı sakin bir biçimde yapardım ancak akatsuki ile son dövüşümde sol kolumu kaybetmek üzereydim ancak bana yapılan müdahaleler benim kolumu eskisi kadar da olmasa kullanmamı sağlamıştı. Taburcu olmuştum ve kolumu zorlamadan kullanmam gerekti. Aksi takdirde hiç kullanamazdım. Böyle bir şeyin olmasını ancak bir akatsuki üyesi isteyebilirdi. Niibi'yi alıp belki mühürlemeye başlamışlardı. Niibi'yi almışlardı ancak başka bir kuyruklu almalarını önlemem gerekti. Duyduğuma göre bir jinchuuriki Kiri de olduğunu ve jounin olduğunu duymuştum. Yeni hedefleri o olabilirdi. Kiri ile Suna'nın büyük bir savaşı vardı ancak bir kuyruklunun hapsedilmesi büyün shinobi dünyasını ilgilendiriyordu. Savaşımız olsada bir kuyruklunun akatsuki eline geçmesini engellemeliydim. Geçen sefer güçce az olsak da şanslıydık. Sol kolumun kullanılamaz olmasına rağmen Namikaze'yi oradan uzaklaştırmayı başarmıştım.
Uchiha Sun
Jounin
Jounin
Uchiha Sun

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

MesajKonu: Geri: Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)   Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun) Icon_minitimeC.tesi Tem. 24, 2010 10:29 pm

Şansımız o gün doruğunda olmasa belki taburcu olamayacak ve burda yeni bir jutsu öğrenmeye gelemeyecektim. Kolumu kasmamak için yavaş yavaş mühürleri yapmam gerekti. Özellikle bir medic-nin "Kolunuzu fazla kasacak şeyler yapmayın. Şu anki durumunuzdan daha kötü olabilir." gibisinden bir cümle kurmuştu. Haklıydı. Kendimi zorlamamalıydım. Ancak şimdiden kendimi böyle saçma şeyleri düşünerek yoruyordum. Namikaze ve Hayate bana savaşımda yardım edebilirlerdi. Ancak bir kişinin daha yardımı gerekti. Hao-cun'un gelmesi gerekti. Bunun için C seviye bir "Kuchiyose No Jutsu" öğrenmem gerekti. Bu sayede Hao-cun gelecek ve bana yardım edecekti. Bu büyük savaşımda en çok yardım edenlerden biri de o olacaktı. İçim rahatlamıştı. Onu uzun zamandır çağırmamıştım. Ama o hala aynı Hao-cun olacak ve ben ölene kadar bana yardım edecekti. O bana özel bir kişi olduğumu anımsatıyordu. O benim can yoldaşım ve sırdaşımdı. Ben ağladığımda beni teselli eden o idi.
Uchiha Sun
Jounin
Jounin
Uchiha Sun

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

MesajKonu: Geri: Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)   Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun) Icon_minitimeC.tesi Tem. 24, 2010 10:37 pm

Vakit kaybetmeden jutsu öğrenmeye başlamam gerekti. Hao-cun ne kadar çabuk gelirse ve bana ne kadar çok yardım ederse o kadar iyi idi. Bir jounine göre basit bir jutsuya benziyordu. Bu jutsuyu yapmadan önce onu beni hatırlaması için gerekli olyeyi görünür bir halde koynumdan çıkardım. Derin bir nefes aldıktan sonra gerekli mühürleri yavaşça kolumu yormadan yaptım ve jutsunun ismini söyledim "Kuchiyose No Jutsu!" bunu bağırarak söylemiştim ve yayılabildiği her yere yayılmıştı. Benim etrafımdaki herkez bu sesi duymuştu. Herkez duymuştu ancak Hao-cun gelmemişti. Basit bir jutsuya göre çok zorluyordu beni. Bir de telaşım ve heyecanım vardı. Yıllardır görmediğim arkadaşım gelecekti. Heyecanlı olmam kötü bir şey değildi. Beni en içten tanıyan kişiden çekinmeme gerek yoktu. Büyük ihtimal benim heyecanımdan olmuştu bu. Heyecanımı ve telaşımı bastırarak bir kez daha mühürlerimi yaptım ve jutsunun adını söyledim "Kuchiyose No Jutsu" bu sefer bağırmadığım için yankılanmamıştı. Ancak önümde o en sevdiğim kartal arkadaşım Hao-cun belirmişti. Ona baktığımda bana şefkatli bir sesle : "Sensin Sun. Sensin dostum. Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Beni hiç çağırmazdın. Önemli bir durum mu var?" diye cümlesini bitirmişti. Üzgün bir şekilde cevap verdim : "Akatsuki'yi durdurmak için yardımına ihtiyacım var. Bana yardım edecek misin?" birden şefkatli sesinin yerini intikamcıl bir ses aldı : "Evet." Ardından oradan üstüne binerek Suna kapısına doğru uçmaya başladık.
Uchiha Sun
Jounin
Jounin
Uchiha Sun

Shinobi Sayfası
Jutsu Listesi:

MesajKonu: Geri: Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)   Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun) Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 5:31 pm

Jutsu Shunshin No Jutsu

Vakit kaybetmeden çalışmak için çöle gittim. Yanıma bidon ve 2 katana almıştım. Sonraki dövüşlerimde işe yarayacak ne varsa öğrenmem gerekti. Bunlardan biriside "Shunshin No Jutsu" idi. Bu jutsu bana göre basit D rank bir jutsu idi. Bunu öğrenmek bana hayatımda kolaylık sağlayacaktı. Bunu yaparak bir noktadan diğerine ışınlanabilirdim. Vakit kaybetmeden çalışmalarıma başladım. Bunu nerden nereye denemeliydim? Yanıma aldığım 2 katana geldi aklıma. Birini yanıma, diğerini ise birkac metre uzağa yerleştirdim. Amacım yanımdaki katanadan diğerine ışınlanmaktı. El mühürlerini yaptıktan sonra "Shunshin No Jutsu!" diye bağırdım. Gözlerimi açtığımda diğer katananın yanında olup olmadığını anlamadım. Çölde 2 katana, benden ve sırtımdaki bidondan başka birşey olmadığı için ışınlanıp ışınlanmadığımı anlamadım. Aklıma bir fikir geldi. Bidonu yanımdakine koyarak deniyecek ve karıştırmayacaktım. Bidonu sırtımdan çıkardım ve yanımdaki katananın yanına koydum. Ardından jutsu ismini söyledim "Shunshin No Jutsu!" gözlerimi açtığımda diğer katananın yanında idim. Bu jutsuyu başarmanın sevincini yaşıyordum. Katanalarımı ve bidonumu aldıktan sonra Suna kapısına doğru yol aldım.

Jutsuları Öğrenme Başlığı (Uchiha Sun)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Uchiha Sun
» Uchiha Sai
» Uchiha Kisah
» Uchiha Katsura
» Uchiha Alımları